3 beneficii ascunse ale masajului

”Masajul are un efect pozitiv asupra oricărei condiții medicale studiate.” Sunt cuvintele doamnei doctor Tiffany Field, director la ”Touch Research Institute”, Universitatea din Miami.

Pe lângă efectele terapeutice, de tratament, puterea de schimbare și avantajele specifice ale fiecărui tip de masaj, există și alte beneficii indirecte, dezvoltate în timp, pe care, la prima vedere, nu le luăm în considerare.

1. Încrederea în sine. Da, pare ciudat, însă masajul ajută și la acest aspect. O persoană care își tratează anumite afecțiuni și care observă, pas cu pas, ședință cu ședință, îmbunatățiri în condiția fizică sau psihologică, va beneficia, automat, și de o creștere semnificativă a încrederii în forțele proprii.

2. Organizarea. Ședințele periodice de masaj ne pun în situația de a ne organiza. Activitățile zilnice, perioadele de stres, perioadele de relaxare sau perioadele de tratament, toate devin mai ordonate, odată cu descoperirea și conștientizarea efectelor masajului. Beneficiile și rezultatele acestuia ne pun în situația de a fi mai atenți, mai conștienți, mai ordonați.

3. Meditația. Meditația repezintă acel moment în care avem capacitatea de a ne elibera de aglomerarea de gânduri și de a ne concentra pe relaxare. Masajul oferă astfel de momente. Ne oferă posibilitatea de a medita, de a ne focusa pe liniște, pace și odihnă fizică și mentală. Ne învață acest exercițiu minunat, revigorant, destresant și extrem de eficient. Doar așa putem activa puterea fizică și mentală a trupului nostru.

Așa că vă aștept cu drag la ședințe de masaj. Găsiți, la secțiunea Masajului Terapeutic, toate informațiile necesare, in funcție de necesități și de obiective. Cu încredere, veți descoperi o latură a voastră capabilă de a vă face viața mai frumoasă.

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *