A manca bine inseamna a trai bine.

Alimentatia si un stil de viata haotic ne intind capcane la tot pasul, fie ca vorbim despre barbati fie ca vorbim despre femei. In cel de al doilea caz situatia este mai complicata avand in vedere ca aspectul fizic in cazul unei femei, are efect distructiv la nivel psihic decat in cazul unui barbat.

Granita dintre normalitate si anormalitate este extrem de fragila si elastica si poate fi depasita fara sa banuim.

Mi-am propus sa invatam impreuna sa fim echilibrate si  intelepte, sa alegem alimente potrivite pentru a crea mese savuroase si valoroase din punct de vedere nutritiv. Sa adoptam un stil de viata sanatos.

O alimentatie adecvata si miscarea constanta regleaza metabolismul. Aproape toti am avut o perioada in viata, in special in adolescenta, cand am mancat orice si oricat fara sa luam nici un gram in greutate. Acel metabolism este perfect, iar acele persoane sunt binecuvantate. Daca nu suntem astfel zamisliti nu ne ramane dacat sa ajutam putin natura  si sa intensificam activitatea fizica si intelectuala.

mananca sanataos doina iosif

Stresul, oboseala, neglijenta sau boala pot crea un dezechilibru in organism, care nu mai poate gestiona corect invazia grasimilor si acizilor grasi. De aceea organismul trebuie reeducat sa se echilibreze pentru a restabili armonia si bucuria de a trai.

Este mai usor sa prevenim decat sa tratam. 🙂

De accea va astept maine, incepand cu ora 19:00, la Libraria Bizantina, pentru doua ore de sfaturi si recomandari pentru un stil de viata sanatos. Discutam despre Detoxifiere – trup si suflet, alaturi de Satya si Camara Greceasca. La final degustam preparate sanatoase si excelente pentru sanatate! Pentru ca Sanatatea inseamna Fericire!

Surpriza – nu doar ca reinvatam sa iubim mancarea, ci invatam sa o si asortam unui pahar de vin bun, alaturi de 1.000 Chipuri Wine bar. Stiati ca vin deriva din sanscripta, de la cuvantul ”Vena”, si inseamna ”a iubi”?!

Pe maine 🙂

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *