Antrenori

portret Doina Iosif

Doina Iosif

Sunt Doina Iosif și sunt un instructor de Pilates mereu în căutarea de noi provocări.

Cu aproximativ 20 de ani în urmă am descoperit metoda Pilates și a fost dragoste la prima vedere. M-am pregătit cu mulți profesori și mentori până am ajuns instructorul de astăzi.

Îndrum și antrenez cu plăcere și pasiune pe oricine dorește să cunoască metoda Pilates.

Am deschis primul studio din București care o oferit ședințe de grup cu aparatele Reformer, astfel încât acest aparat să fie cunoscut și apreciat de cât mai multe persoane.

Astăzi mă bucur de popularitate în rândul instructorilor de pilates dar și în rândul practicanților.

Pilates face parte din viața mea și sper și din a voastră!

Ana

Mai mult de 5 ani, am rezistat la serviciul pe care îl aveam pe atunci datorită Studio Pilates Doina Iosif. Interacțiunea cu niște instructori minunați, deconectarea completă și concentrarea, timp de 50 de minute,  strict asupra exercițiilor, au făcut minuni pentru mine. Atât fizic, cât și psihic. Așa încât mi s-a părut firesc, atunci când s-a ivit ocazia, să mă alătur celei mai minunate echipe și să mă străduiesc, la fiecare ședință, să fac pentru clienți exact același lucru pe care l-au făcut pentru mine instructorii care astăzi îmi sunt colegi.

Antrenori imagine instructor ana
fotografie instructor anca doina iosif

Anca

Salut. Numele meu este Anca și sunt instructor de Pilates. Totul a început de la nevoia de mișcare pentru sănătatea corpului. Acum ceva vreme am aflat despre coloana mea vertebrală că nu este în cea mai bună formă și pot să dezvolt complicații neplăcute dacă nu acționez. Și am acționat, nevoia a devenit disciplină, iar disciplina a devenit pasiune. Studioul de Pilates Doina Iosif mi-a devenit acasă iar comunitatea formată în jurul acestui loc mi-a devenit familie. Îmi place sa împart cu participanții la clase bucuria și energia pe care Pilatesul mi le oferă mie! Principiile Pilates m-au învățat că îmi pot îmbunătăți viața de zi cu zi prin disciplină și perseverență, așa că vă invit pe toți să participați la clasele de Pilates.

Ne vedem la clasele de: Power Pilates, Pilates Reformer

Ariana

Am ales Pilates pentru că este o metodă ce poate fi adaptată oricărei forme de mișcări. Chiar dacă aleg sa fac un antrenament mai dinamic sau care presupune un efort mai mare, pot aplica principiile Pilates în orice mișcare.

„Dacă iubești ceea ce faci , atunci nu o sa lucrezi o zi în viața ta”, spune un proverb chinezesc care se potrivește mănușă la ceea ce se întâmplă în Studio Doina Iosif: să fii înconjurat de persoane ce doresc să își depășească condiția, să ai posibilitatea să ajuți oamenii atât mental cat și fizic și în același timp sa faci totul cu drag este mai mult o binecuvântare decât un „job”.

Ne vedem la clasele de: Pilates Reformer, Pilates mat, Funcțional, Pilates pentru balet

imagine instructor ariana
imagine instructor elena

Elena

Pasiunea mea pentru sport a început încă din copilărie când am practicat gimnastică ritmică.

Mai târziu am descoperit esența mai profundă a mișcării fizice care duce către ființa interioară prin pilates și yoga (oprirea fluctuațiilor minții) am avut ocazia să devin îndrumător al acestor discipline.

Principiul după care mă ghidez și pe care vreau să-l insuflu și clienților mei este:  să ne conectăm efortul fizic cu respirația, controlul și coordonarea, pentru a ajunge  la o cunoaștere mai profundă a propriului corp și apoi la liniștirea minții și armonia sufletului.

Ne vedem la clasele de: Pilates Reformer, Fitball, Stretch & Tone, Postural & Stretching, Yoga

Imola

Pasiunea mea pentru armonia și echilibrul ființei umane m-a călăuzit la metoda Pilates.
Ador măsura fără limite, diversitatea în reguli și starea de bine prin respirație profundă și spirit activ. Transformarea fibrelor musculare este posibilă la orice vârstă și reprezintă pentru mine arta vieții împlinite.

Ne vedem la clasele de: Pilates Mat, Pilates Recovery

imagine instructor imola
imagine instructor paula

Paula

Sunt mereu cu zâmbetul pe buze… Nu știu de unde mi se trage…Poate din copilărie, când practicam balet și gimnastică. Poate din adolescență, când alergam pe pistă în cadrul atletismului. Sau poate din anii de facultate, în frumosul Iași, când simțeam ritmul aerobicului. Poate din anii maturității, prinsă între copii, job, pilates și iarăși pilates.

Este clar, zâmbetul meu are rădăcini adânci în dependența mea de mișcare și în frumoasa mea familie!

Mă străduiesc continuu să transmit dependența asta tuturor! Așa că haideți la Studio Pilates Doina Iosif!

Acordați-vă timp! Este esențial! În mijlocul orelor petrecute la muncă, cu copiii, cu cei dragi, rezervați 1-2 ore exclusiv pentru voi și doar pentru voi. Fiecare dintre noi are nevoie de asta. Haideți să ne mișcăm, să facem pilates! Vom corecta postura, vom atenua durerile de spate, vom tonifia musculatura, vom lumina spiritul, privirea și zâmbetul. O facem pentru noi și cei din jurul nostru vor observa asta.

Studio Pilates Doina Iosif este un loc de destindere, întindere, tonifiere și sănătate! Vă așteptăm cu drag și poftă de sănătate!

Ne vedem la clasele de: Pilates Mat, Pilates Reformer

Monica

Pasionată încă de mică de mișcare, am început să schiez la 3 ani, să joc tenis la 6 ani și am făcut parte din diverse echipe de baschet din București și Roma (unde am terminat facultatea) însă, de când am descoperit Pilates, a devenit pasiunea mea nr. 1.

În prezent sunt antrenor de Pilates part-time, având și un job ‘la birou’. Am lucrat și în corporație și cunosc bine această realitate și întreaga tipologie. Focusându-mă pe propria-mi experiență și problemele aferente statului jos toata ziua (umeri tensionați, dureri de spate – în principal in zonele lombara si cervicală, dureri de încheieturi și/sau genunchi, mușchi slăbiți, cifoză), mi-am croit antrenamentele pentru persoanele sedentare, al căror loc de muncă/activitate zilnică necesită statul jos (eventual la calculator).

Dacă ar fi să aleg principiul meu favorit din Pilates, acesta ar fi, cu siguranță, conexiunea dintre minte și trup, principiu ce ne cere ca mișcările să fie executate controlat și precis, vizualizându-ne corpul în spațiu. Îmi place acest principiu întrucât cred că ne petrecem majoritatea timpului deconectați, fiind concentrați ori pe partea mentală, ori executând pe pilot automat mișcările zilnice (cum ar fi mersul pe jos sau pregătitul mesei), iar ora de Pilates devine un moment important de a ne reconecta cu noi înșine.

Ne vedem la clasele de: Pilates pentru zona lombară și Pilates Mat.

imagine instructor monica