Ce spun clientele despre Pilates Reformer.

„M-am imprietenit cu pilates mat acum mai mult de 1 an, cautand yoga. Mai précis prima clasa a fost intr –o zi de luni, octombrie 31 in 2016. M- a prins locul, dinamismul Doinei, al clasei pe care o conducea si am continuat sa vin la sala, initial de doua ori pe saptamana apoi de 3 ori, fara intrerupere, cu exceptia vacatelor, evident. Astazi combin doua clase de Reformer cu clasa de BodyArt a Codrutei si astept momentul in care voi fi pregatita pentru 3 clase de Reformer/saptamana.

Cu Reformer am facut cunostinta intr-o zi de joi a lui septembrie, 2016 si a fost dragoste la prima vedere. Dupa o luna am renuntat la pilates mat. De ce? Pentru ca Reformer ma determina, ca sa nu spun obliga, sa fiu prezenta, imi ofera ocazia de a fi una cu el si de a-l stapani. Reformer-ul te ajuta sa-ti gasesti echilibrul, centrarea, concentrarea, coordonarea,mobilitatea, forta, te ajuta sa-ti pozitionezi corpul corect in executarea exercitiului, sa respiri, iar daca esti atenta iti spune daca lucrezi bine sau nu. O adevarata provocare, ce mai!!!

Efortul depus la lucrul cu Reformer-ul este mare, fie ca lucrezi cu arcul rosu, cu cel alb, sau cu toate in functie de exercitiul ales. Prin diferenta cu pilates mat am observat ca am resimtit foarte putin febra musculara   . Rezultatele s-au vazut in scurt timp si asta m-a determinat sa continui . Corpul meu incepe sa devina din ce in ce mai armonios si asta ma bucura.

Reformer ofera si o varietate foarte mare de exercitii, imaginatie sa fie 🙂

Este ora in care am cele mai putine ganduri ( aproape deloc chiar) , primesc multa energie, dupa clasa dorm lemn J si ma trezesc odihnita.

Reformer-ul mi-a oferit bucuria lucrului sincron, asa cum a fost la ora de saptamana aceasta; sa fii una cu cei cu care lucrezi e ceva!! multumesc Andreea, multumesc Doina.

Cu sport, adica cu Reformer am vrut sa spun , rabdare,perseverenta si o alimentatie corecta ne imbunatatim viata. Sa facem asta pentru noi, pentru un corp mai bun, pentru o viata mai buna , pentru tinerete si frumusete.”

Multumim pentru povestea autentica, Angi ?

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *