Ce spun clientele noastre din programul de remodelare

„Am intrat în programul de remodelare al Doinei Iosif pentru că, deși nu sunt o persoană supraponderală, viața mea este destul de sedentară. De multe ori am simțit nevoia de mișcare și am observat chiar că obosesc prea repede ca o consecință a dezechilibrelor cauzate de sedentarism și alimentația necorespunzătoare.

Au trecut numai 25 zile de la începerea programului și pot spune că regulile alimentare pe care le-am primit până acum m-au ajutat să pierd deja 4 cm din circumferința taliei.  Pe cântar nu m-am urcat încă dar sunt sigură că mă va aștepta o surpriză plăcută când o voi face.

M-am obișnuit și cu mișcarea, orele de pilates fiind o adevărată plăcere.  Ca să fiu sinceră, credeam că mă voi simți obligată să particip la clase, mai ales că mă speria numărul de ore specificate la începutul programului.  În primele două săptămâni am participat la antrenamente câte o oră zilnic, dar săptămâna asta nu am putut veni într-o zi și știți ceva? Până la finalul acelei zile am simțit că-mi lipsea ceva.  În ziua următoare abia așteptam ora de antrenament.

Nu mă descurc extraordinar și nu fac performanță, mobilitatea mea fiind ceva mai scăzută decât a celorlalți participanți, dar mă simt energizată și destresată la finalul fiecărei ore.

Și aș mai avea ceva de spus, înainte de încheiere, anume că am oportunitatea de a cunoaște oameni minunați într-un cadru prietenos. Mă bucur că am intrat în program și îi mulțumesc Doinei Iosif pentru șansa de a-mi demonstra mie însămi că mă pot schimba în bine.”

Violeta

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *