Cine stă în spatele conceptului „Better Body. Better Life.”?

Sunt norocoasă și binecuvântată.

În urmă cu ani, atunci când visul meu a prins contur, acela de a crea un centru unde oamenii să vină pentru un răsfăț al lor personal, știam că nu pot să-l fac de una singură.

Știam că am nevoie de o echipă și acum, astăzi, după câțiva ani, am acea echipă așa cum mi-o doresc, formată din oameni ALEȘI, foarte bine pregătiți profesional, pasionați de ceea ce fac și nu în ultimul rând foarte altruiști.

De aceea mă consider norocoasă și nu este zi în care să nu mă gândesc și să le mulțumesc într-un fel al meu pentru faptul că au fost de acord să colaborăm și să construim împreună conceptul “Better Body.  Better Life.”

Echipa mea este formată din nouă persoane pe care le voi enumera în ordinea venirii lor alături de mine:

Roxana (Mangîru) Domnica – de la care am învățat cuvântul PRO-MO-VA-RE și care și-a dedicat foarte mult timp prin a spune celor din jur despre conceptul “Better Body.  Better Life.”

Paula Tudor – care respiră pilates și voi doamnelor știți despre ce vorbesc.

Bogdan Ivan – care nu se lasă niciodată înduplecat atunci când protestați că exercițiile sunt prea grele.

Codruța Popescu – care stârnește admirația prin simpla prezență.

Violeta Mihaela Vlăsceanu – care în ciuda aspectului fragil demonstrează foarte multă forță atunci când intri pe mâinile ei.

Ana Silvia Marinescu (Silvana) – care este ca o adiere de toamnă timpurie.

Corina Ionescu (Doka) – centrul nostru energetic, cu un calm desăvârșit și optimistă convinsă.

Sorin Bucatariu – blând dar tenace în același timp.

Florentina Ghica – care s-a adaptat atât de repede atmosferei și micii noastre comunități încât a lăsat impresia, chiar de la prima întâlnire, că aparține acestui loc.

Bineînțeles, pe lângă toți acești oameni minunați, trebuie să vă spun că există și Bubu sau Șefa, cum o mai numesc eu din când în când, minunatul meu câine de o rasă nobilă “Imperial de București”.

Cândva am spus că oamenii care fac parte din echipă reprezintă aripile mele.  Când vreau să zbor și-mi doresc să ajung printre nori, ei mă ajută să realizez acest lucru.  Nimic nu aș fi realizat fără ajutorul lor.  Nimic din ceea ce astăzi reprezintă Studio Pilates Doina Iosif și Centrul de Terapii Doina Iosif.

Centrul de terapii este o extensie a studioului, cea mai nouă, unde le veți găsi pe cele două doamne minunate, Violeta și Silvana. Dar despre acestea o să vă povestesc cu altă ocazie.

Acum vreau să le mulțumesc încă o dată acestor oameni minunați care fac parte din familia “Better Body.  Better Life.”

Vă mulțumesc oameni frumoși!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *