Ciorbă de ridiche neagră cu carne de porc

Poftă de ciorbă? Iată o rețetă delicioasă de ciorbă de ridiche neagră cu carne de porc.

Ingrediente:

  • 1 ridiche neagră medie
  • 1 lingură de semințe de chimen
  • 100-120g carne de porc slabă
  • leuștean proaspăt
  • borș după gust
  • 1/2 linguriță de sare

Mod de preparare:

  1. Într-o oală, puneți la fiert apa cu sare.
  2. Curățați ridichea de coajă și dați pe răzătoare.
  3. Puneți în apă ridichea și semințele de chimen.
  4. Tăiați carnea în cubulețe cât mai mici.
  5. Adăugați carnea, acoperiți vasul și lăsați să fiarbă până când carnea e fiartă.
  6. Adăugați borșul și lăsați să mai dea un clocot.
  7. Condimentați cu leuștean proaspăt.

Poftă bună!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn