De ce sa intri in Programul de Remodelare?

Programul de Remodelare Corporala se adreseaza persoanelor care doresc o schimbare majora in viata. Daca ne dorim o scadere in greutate, tonifiere/flexibilitate sau mai bine spus SANATATE, acest program este complet cu toate „parghiile” necesare pentru a ne reeduca metabolismul, buna functionare a organelor interne si secretiilor hormonale.

Se slabeste fara efort fizic?

Da, se slabeste. Metoda cea mai des intalnita este cea a infometarii si rezultatele nu intarzie sa apara, dar acel rezultat este efemer. Kilogramele usor pierdute revin imediat ce nu mai rezistam restrictiilor alimentare auto-impuse. Nu sunt de acord cu infometarea. O alimentatie echilibrata (continand toate alimentele care ne plac) dar in combinatii inteligente si activitate fizica sustinuta ne ofera  scaderea si mentinerea greutatii. Sportul trebuie sa devina din tortura, reflex. Daca vrei sa arati mai bine nu trebuie sa suferi ci sa inveti sa traiesti dupa alte reguli.

La cine poate functiona programul de remodelare?

Programul functioneaza la fiecare dintre noi daca urmam cateva reguli simple. Nu este suficient sa avem trei – patru ore de antrenament pe saptamana daca nu ne hranim echilibrat si corespunzator. Omul modern este obisnuit sa amane mesele principale de peste zi si sa se recompenseze seara cu toate caloriile necesare consumului energetic zilnic, numai ca organismul nostru a fost privat de hrana si a intrat in „stare de alerta” ceea ce inseamna ca se adapteaza sa functioneze si cu mai putine calorii si chiar sa creeze depozite. Natura ne pedepseste atunci cand nu veneram acest minunat templu – TRUPUL NOSTRU.

Cum poti sa slabesti si sa iti mentii greutatea dorita?

In primul rand cautam pentru tine un program de exercitii care  iti place, un plan alimentar adecvat tie in functie de preferintele alimentare, de stilul tau de viata si de obiectivele tale. In al doilea rand iti ofer un set puternic de obiceiuri specific, care pot face diferenta dintre success si esec.

slabeste sanatos cu doina iosifHippocrate spunea:

„Inca de de nastere , in jurul nostru graviteaza si actioneaza doua forte: constructiva si distructiva , inger si demon. “Ingerul” este intretinut de o alimentatie naturala, hidratare adecvata, miscare (oxigenare buna), aer curat,  somn odihnitor, optimism , echilibru psihic, generozitate, altruism. “Demonul” de bazeaza pe hrana nesanatoasa, fumat, alcool, lipsa lichidelor, aer poluat, lipsa miscarii, insomnia sau somn insuficient, egoism , labilitate.

„Sanatatea depinde de echilibrul dintre alimentatie si activitatea fizica.

Acestea erau cunoscute si respectate in urma  cu 2500 de ani. In  zilele noastre nu vom face altceva decat sa recitim istoria si sa o adaptam nevoilor noastre.

Sanatatea se invata! Va astept sa discutam detalii despre Program, ce cuprinde si cum puteti beneficia de el.

Daca vrei sa slabesti sanatos, intra in Programul de Remodelare.

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *