Evenimente de toamnă

Din seria evenimentelor de toamnă se numără și cel la care am participat duminică, 6 noiembrie. „Convenția Aniversară 5 Ani” organizată de ABC Fitness, a fost un eveniment la care s-au întâlnit foarte mulți oameni din domeniul wellness.  Am fost încântată să mă număr printre invitați, drept urmare 6 noiembrie a ocupat loc în agenda mea cu foarte mult timp înainte și l-am inclus, alături de celelalte la „Evenimente de toamnă”.

Am fost speaker și am avut de susținut un seminar cu tema „Importanța macronutrienților în alimentația instructorilor”.

Subiectul este foarte interesant și mi-a fost foarte greu să structurez material pentru un seminar  cu durata de numai o oră, dar m-am străduit să vin în fața participanților cu ceva nou care să-i atragă. Îmi plac evenimentele, îmi place partea interactivă în cadrul acestora, atunci când de la cei prezenți primești întrebări.  În acest mod, măcar într-un procent mic știi că ai atins ceva de interes pentru cei prezenți.

Îmi plac întrebările și din punctul meu de vedere această parte este cea mai atractivă și atunci când am numai o oră (dacă nu ar fi nepoliticos să elimin introducerea și prezentarea despre mine) aș vrea să încep chiar cu sesiunea de întrebări.

Surpriza mea pentru cei prezenți a constat într-o sursă foarte bogată de macronutrienți și mă refer la sucul din iarbă de grâu.  Cei prezenți l-au putut testa și savura pe loc.

Acest elixir este plin de minerale, aminoacizi, antioxidanți, fitohormoni, vitamine și clorofilă (sau sângele verde, cum mai este cunoscută).  O valoare impresionantă de proteine (între 28-40%) în funcție de sol, tipul de semințe, îngrășământ natural și bineînțeles lumina solară.

Sucul din iarbă de grâu este extraordinar pentru instructori și antrenori, dar și pentru omul obișnuit.

O formă de refacere a musculaturii după efort este prin consumul de proteine și cu toții știm că digestia după o masă în care avem proteine animale este destul de greoaie.  În schimb proteinele din sucul de iarbă ajung în 20 de minute în sânge și de acolo în mușchi și vorbim despre o proteină de calitate superioară, fără grăsimi sau zaharuri.

Un alt element foarte important conținut de această sursă bogată o reprezintă aminoacizii și ne este cunoscut faptul că aceștia reprezintă „cărămizile” din care sunt construite proteinele din pereții celulari, țesuturi, hormoni, enzime, etc.

Această minune despre care vă vorbesc, sucul din iarbă de grâu, a fost preparat de către Daniela Militaru, cea care mi-a adus în discuție acum ceva vreme acest suc și pentru care ea a făcut aranjamente să îl cultive bio și să obțină o recoltă frumușică pentru un consum redus.  Eu mă număr deja printre doritori.

A fost o surpriză bineînțeles pentru cei prezenți să deguste această licoare-miracol și au fost foarte mulți interesați care au pus întrebări, care își doreau să cunoască mai mult.  Vedeți? De aceea îmi plac mie evenimentele! Sunt constructive, împărtășim cunoștințe, experiențe, cunoaștem oameni, relaționăm.

Vă recomand o lectură interesantă în cartea „Vindecări miraculoase cu suc de grâu” de Steve Meyerowitz.

Este toamnă, uneori este înnorat sau plouă, iar cartea pe care v-am recomandat-o este un prieten bun pentru a afla lucruri noi, care să ne conducă la motto-ul meu „Better Body.  Better Life.”

Multă sănătate și poftă de viață! 🙂

 

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *