Evenimente de toamnă

A venit toamna!  Viața și-a reluat cursul alert, agenda a devenit la fel de plină ca înainte de perioada vacanțelor și sunt încântată de tot ceea ce se întâmplă în jurul meu.  Este ca o revenire la viață.

Și eu, ca și ceilalți, pe lângă activitatea de zi cu zi mi-am strecurat și diverse evenimente pentru această toamnă.  Evenimente pe care vreau să le împărtășesc cu voi, să ne bucurăm împreună de experiențele trăite, de cunoștințele acumulate de fiecare dintre noi, de  ce am învățat de la cei din jurul nostru, de acele schimburi care se crează în cercurile în care socializezi, în comunitatea din care faci parte pentru că, dacă ne-a lipsit ceva în ultimii ani a fost tocmai acest aspect, că nu mai aparțineam niciunei comunități.

Când am început seria de evenimente, câteva dintre ele au fost găzduite la Librăria Bizantină și era acolo un citat pe care nu l-am uitat niciodată:

„Atât primești cât dăruiești.”

Este un citat care ne îndeamnă să fim altruiști.

În luna octombrie, unul dintre evenimentele unde voi fi speaker este organizat de Seri Pozitive la Fitoceainăria SanThe din strada Lipscani, nr. 104.  Dacă nu ai vizitat-o, îți recomand să faci un tur, chiar și virtual și vei retrăi momentele copilăriei într-un roz absolut fabulos.

Sunt nerăbdătoare să stăm la un ceai bun, departe de agitația Bucureștiului, să ne bucurăm împreună de două ore minunate în care, sinceră să fiu, nu mă pot abține să nu vă spun că v-am pregătit și câteva surprinze.

Vă aștept, așadar, cu mult drag, marți 11 octombrie, ora 19 la Fitoceainăria SanThe.

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *