MINDFULNESS – Arta de a trai constient!

Nu este gresit sa mancam atunci cand suntem furiosi, stresati sau deprimati pentru ca mancatul in astfel de situatii reprezinta un mod rapid de a scapa de emotiile negative. Problema este ca cei mai multi oameni exagereaza, supraalimentandu-se incercand astfel sa induca o stare de confort.

Sunt si persoane care isi pierd apetitul si mananca mai putin atunci cand sunt suparati, anxiosi, tensionati. Din aceasta categorie fac parte si eu si va impartasesc sincer ca nu este o placere sa vezi cum „zboara” kilogramele numai pentru ca esti stresat.

Copiii sunt incurajati si conditionati sa manance mai mult pentru o anumita recompensa emotionala (afectiune, dragoste, imbratisare) sau materiala (jucarie favorita).

Daca devenim constienti de ceea ce facem vom gasi si modalitatea de a cauta confort si calm in alte activitati. Este vorba despre MINDFULNESS – Arta de a trai constient!

12642539_587679461386835_2412070432465666463_n

Despre constientizare va fi vorba si in noul eveniment marca „Sanatatea insemna Fericire” de sambata, 13 Februarie, la care va invit cu drag! Anca Coman este invitata mea speciala si despre ea pot sa va spun doar atat: este pasionata de fericire 🙂

Pana sambata, te invitam sa te reflectezi la urmatoarele intrebari:

  • Cat de constiente suntem de viata noastra interioara?
  • Cat de des suntem atente la gandurile noastre? Ne constientizam emotiile…le exprimam autentic?
  • Cat de in contact suntem cu corpul nostru?
  • Cat de des (re)traim evenimentele din trecut sau ne lasam furate de un viitor care poate nu va veni niciodata in forma imaginata de noi?
  • Cat de mult traim fiecare clipa in acceptare, implinire si liniste interioara?

Aceasta intalnire reprezinta o invitatie pentru a experimenta ceea ce se numeste “a trai in momentul prezent”, a trai o viata constienta, cu toate provocarile si beneficiile pe care le implica acest mod de viata.

Ne vom dedica doua ore apropierii de noi insene, de zona de liniste interioara care ne insoteste in permanenta si pe care o neglijam de prea multe ori in valtoarea vietii cotidiene. Te invitam alaturi de noi sa povestim despre antrenamentul corpului si al mintii. Te asteptam cu ceai si cu discutii intre prietene.

Un atelier GRATUIT care iti va transforma total perspectiva din care iti traiesti viata…de la interior catre exterior, cu implinire, constienta si prezenta. Inscrierile se fac in formularul de contact de AICI! Va asteptam cu drag!

“Daca onorezi momentul prezent, toata nefericirea si suferita se dizolva si viata incepe sa curga cu usurinta si bucurie. Cand actionezi fiind constient de momentul prezent, orice faci este plin de calitate, grija si iubire – chiar si cea mai simpla actiune.”

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *