Mousse de ciocolată cu pepene galben

Ingrediente:

  • 100 g glazură de ciocolată amăruie

  • 1 lingură de sirop de agave

  • 1/2 de linguriță de coajă de portocale

  • 100 ml frișcă lichidă

  • 200 g pepene galben sau papaya

  • 1/2 de lingură de ciocolată răzuită

  • 10 g fistic tocat

Mod de preparare:

Topiți glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.  Puneți-o într-un castron și frecați-o cu siropul de agave și coaja de portocale.  Bateți frișca și încorporați-o în glazura ușor răcită.  Puneți mousse-ul la rece pentru circa 3 ore.  Tăiați 100 g de pepene în cubulețe mici.  Din restul de pepene faceți un piure și distribuiți-l pe 4 farfurii pentru desert.  Cu o lingură modelați biluțe din mousse și aranjați-le pe piureul de fructe.  Ornași cu ciocolată răzuită, cuburi de pepene și fistic.

Să aveți poftă!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *