Ingrediente pentru un mousse de ciocolată delicios:
-
100 g glazură de ciocolată amăruie
-
1 lingură de sirop de agave
-
1/2 de linguriță de coajă de portocale
-
100 ml frișcă lichidă
-
200 g pepene galben sau papaya
-
1/2 de lingură de ciocolată răzuită
-
10 g fistic tocat
Mod de preparare:
Topiți glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puneți-o într-un castron și frecați-o cu siropul de agave și coaja de portocale. Bateți frișca și încorporați-o în glazura ușor răcită. Puneți mousse-ul la rece pentru circa 3 ore. Tăiați 100 g de pepene în cubulețe mici. Din restul de pepene faceți un piure și distribuiți-l pe 4 farfurii pentru desert. Cu o lingură modelați biluțe din mousse și aranjați-le pe piureul de fructe. Ornași cu ciocolată răzuită, cuburi de pepene și fistic.
Să aveți poftă!