Mousse de ciocolată cu pepene galben

Ingrediente pentru un mousse de ciocolată delicios:

  • 100 g glazură de ciocolată amăruie

  • 1 lingură de sirop de agave

  • 1/2 de linguriță de coajă de portocale

  • 100 ml frișcă lichidă

  • 200 g pepene galben sau papaya

  • 1/2 de lingură de ciocolată răzuită

  • 10 g fistic tocat

Mod de preparare:

Topiți glazura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.  Puneți-o într-un castron și frecați-o cu siropul de agave și coaja de portocale.  Bateți frișca și încorporați-o în glazura ușor răcită.  Puneți mousse-ul la rece pentru circa 3 ore.  Tăiați 100 g de pepene în cubulețe mici.  Din restul de pepene faceți un piure și distribuiți-l pe 4 farfurii pentru desert.  Cu o lingură modelați biluțe din mousse și aranjați-le pe piureul de fructe.  Ornași cu ciocolată răzuită, cuburi de pepene și fistic.

Să aveți poftă!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn