Nou! Centrul de Terapii Doina Iosif

Iată că a sosit și acel moment când pot în sfârșit spune că-mi place cum crește Studioul cu pași mici dar siguri spre un succes măreț.  De mult timp mi-am propus să dezvolt această ramură și acum am reușit să dezvolt o ramură complementară care se numește Centrul de Terapii Doina Iosif.  Acest centru vine în sprijinul obiectivului principal al conceptului „Better Body. Better Life.” aducându-și contribuția la creșterea nivelului de sănătate al celor care ne trec pragul oferindu-le, pe lângă antrenamentele de pilates, cardio, yoga, bodyArt, două terapii complementare: este vorba despre terapia osteo-articulară și terapia cranio-sacrală.

Tot ca o noutate, introducem  în această toamnă câteva pachete de servicii destinate atât companiilor mari, cât și IMM-urilor.  Aceste pachete au fost concepute ca un mod de a-i răsplăti pe angajații acestora pentru eforturile depuse în decursul întregului an.

În urma unui studiu realizat de japonezi, s-a constatat că angajații cărora li s-au oferit bonusuri/ recompense constând în sesiuni terapeutice, au devenit mai sociabili, mai toleranți, mai deschiși în comunicarea cu ceilalți, ceea ce a dus la creșterea productivității și la scăderea numărului de concedii medicale înregistrate anual.

Japonezii sunt recunoscuți pentru disciplina lor de viață, pentru dorința lor de muncă, pentru o conduită morală și etică ireproșabilă și ar fi bine pentru noi dacă am împrumuta de la ei respectul pentru sănătatea propriului corp.

Terapia osteo-articulară inclusă în pachetele pentru corporate și IMM-uri reprezintă un mix de tehnici tradiționale japoneze: Shiatsu, Yumeiho, Amatsu Tatara – Hichibuku Goshinjutsu și altele asemenea, iar terapia cranio-sacrală este bazată pe conceptul osteopatiei craniene și a studiilor conduse de Dr. John Upledger, de origine americană.

Pachetele noastre aduc ca și prim avantaj accesul la clasele studioului (pilates, abs&butt, fitball, combat, step, bodyArt, yoga) și la sesiunile terapeutice, beneficiile obținute în urma participării la acestea fiind următoarele: corectarea posturii, remedierea problemelor de greutate, creșterea metabolismului, îmbunătățirea sistemului imunitar, ș.a.m.d.

Fie că ești angajat sau angajator, sigur ai trăit experiența unui spate încordat, a unei presiuni în zona cervicală, a unui somn neodihnitor și a oboselii cronice, oricare dintre acestea fiind de ajuns pentru a împiedica buna desfășurare a activității zilnice.  Noi știm toate acestea, de aceea te invităm să ne treci pragul.   Cu siguranță, nu te vom dezamăgi!

Vino să cunoști conceptul „Better Body. Better Life.”

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *