Pilates for MEN!

Pilates pentru bărbați?

Da! Pilates pentru bărbați.

Știați că soldații din trupele SEAL au două zile pe săptămână de antrenament cu metoda Pilates?

Această metodă de antrenament a fost concepută de un bărbat, pentru oameni (toți oamenii!) – bărbați și femei.

Este o metodă eficientă în a le oferi domnilor ceea ce niciodată o sală de forță nu le poate oferi și anume flexibilitate, mobilitate, coordonare și echilibru.

Am întâlnit domni care erau sceptici și credeau că metoda Pilates nu este potrivită pentru ei dar după câteva antrenamente și-au schimbat opinia.

Pilates nu este balet (nu spun asta în ideea că baletul este simplu. Este o explicație pentru publicul masculin care asociază metoda Pilates ca fiind ceva exclusiv pentru doamne).

de4a165d439cb76911b0c70fa4d748a7Metoda Pilates este un antrenament care se bazează în principal pe exerciții unde greutatea propriului corp este cel mai des folosită. De asemenea, antrenamentul Pilates necesită și foarte multă disciplină, lucru la care domnii sunt foarte pricepuți.

În urma solicitărilor de la cei care au experimentat deja acest antrenament din curiozitate, am creat disponibilitate și clase dedicate domnilor.

Așadar domnilor, în zilele de luni, miercuri și vineri, începând cu orele 20, timpul vă aparține să experimentați și să vă antrenați într-un cadru prietenos și restrâns.

Nu uitați, indiferent de forma de mișcare pe care o practicați, competiția nu este cu cel din dreapta sau stânga, ci în primul rând cu tine însuți.

Guys get on board! Better Body. Better Life!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *