Pilates, zâmbet și evoluție

Cel mai frumos sentiment este acela de răsplată. Iar răsplata mea înseamnă rezultatele clienților mei. Suntem aici pentru a crea ceea ce se numește ”stare de bine” și știu că se întâmplă asta atunci cand văd zâmbetul celor din sală.

Pilates ne schimbă. Fizic, psihic, ne ajută să evoluăm. Ne ajută să fim mai răbdatori, mai încrezători, mai puternici, mai rezistenți sau mai flexibili. Evident că ne ajută să fim și mai zâmbitori. Rezultatele obținute sunt ceea ce mă determină să merg mai departe și să va ofer mai mult, de aici și inaugurarea programului 108 DINAMIC.

Continuitatea este cheia evoluției.

Indiferent de nivel, este foarte important să existe o constanță. Pilates, la fel ca orice altă metodă de antrenament, necesită această continuitate. Atât pentru evoluția psihica, încrederea căpătată și liniștea interioara, cât și pentru evoluția fizica, adică dexteritatea în mișcări, rezistența și flexibilitatea. Rezultatele vin, cu siguranță, odată ce există determinarea de a continua și de a urma acest drum.

Așa că vă aștept, în continuare, pe salteluțe. Cu același entuziasm, cu aceeași plăcere și cu aceeași dorință de evoluție. Cu zâmbete mai mari și mai largi și, evident, cu rezultate notabile!
Joseph Pilates a spus cândva: ”Schimbarea se produce prin mișcare și mișcarea vindecă.” Așa că haideți la mișcare!

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *