REGULAMENT INTERN DE FUNCTIONARE

1. Reguli generale

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor centrului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor centrului. Cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza STUDIO PILATES DOINA IOSIF. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.

➢ Usile STUDIO PILATES DOINA IOSIF sunt deschise de LUNI pana VINERI in intervalul 08:00 – 20:00 si SAMBATA in intervalul 09:00 – 14.00.
In afara orelor de program accesul in incinta STUDIO PILATES DOINA IOSIF este interzis. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica oricand programul de functionare prin afisarea la receptia centrului sau pe website: https://www.doinaiosif.ro/orar-preturi.
➢ In incinta STUDIO PILATES DOINA IOSIF este obligatorie pastrarea curateniei, respectul fata de ceilalti membri, precum si comportamentul civilizat.
➢ Plasarea afiselor, reclamelor sau a altor materiale cu scop comercial este strict interzisa fara acordul personalului administrativ.
➢ Studioul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul incintei. In acelasi timp, este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul studioului fara acordul conducerii.
➢ STUDIO PILATES DOINA IOSIF va fi inchis in zilele de sarbatoare legala din timpul anului si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori. In timpul unor sarbatori speciale sau publice, se aplica program special de functionare.
➢ In incinta STUDIO PILATES DOINA IOSIF fumatul este interzis. De asemenea, este interzis consumul de bauturi alcoolice, medicamente, substante interzise sau alte substante psihoactive.
➢ In cazul in care se intrerupe energia electrica, rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze semnele de avarie in scopul evacuarii. Daca intreruperea energiei electrice sau apei curente este o lucrare planificata, veti fi instiintati de aceste lucruri la avizierul din holul receptiei.
➢ STUDIO PILATES DOINA IOSIF se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale abonatilor centrului si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si al legislatiei in vigoare aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal.
➢ Este interzisă utilizarea în cadrul Clubului a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum și orice tip de violență fizică și/sau verbală, atât față de ceilalți membri sau invitați, cât și față de personalul Clubului.
➢ În incinta Clubului Sportiv Studio Pilates Doina Iosif este interzis fumatul (inclusiv utilizarea țigărilor electronice, dispozitivelor cu tutun încălzit, dispozitivelor de vapare sau alte dispozitive similare) și vânzarea/distribuția/consumul de alcool sau de substanțe interzise de lege. Accesul în incinta va fi refuzat Membrilor care prezintă semne vizibile că ar fi în stare de ebrietate, sub influența unor substanțe interzise de lege ori cu stări de sănătate ce semnalează o afecțiune contagioasă (de exemplu, strănut, aspect febril).
➢ Este strict interzisă expunerea părților intime ale corpului de către Membri în Club. Membrii sunt obligați să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul antrenamentului (trening, tricou, pantaloni scurți/lungi și pantofi de sport adecvați).
➢ Este interzisă intrarea cu pantofi de stradă.
➢ Membrului îi este interzis accesul în zonele din cadrul Clubului care sunt destinate exclusiv personalului Clubului și care sunt semnalizate ca atare.
➢ Este interzis consumul produselor alimentare în incinta Clubului Studio Pilates Doina Iosif.
➢ Este interzisă efectuarea pozelor şi/sau înregistrărilor video în scopuri comerciale fără acordul prealabil, exprimat în formă scrisă de către Studio Pilates Doina Iosif. Intreg conținutul site-ului web este protejat prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuală.
➢ Este strict interzis accesul cu orice tipuri de arme, inclusiv arme albe, precum și folosirea lor în incinta Studio Pilates Doina Iosif

STUDIO PILATES DOINA IOSIF ofera urmatoarele tipuri de servicii: PILATES MAT, PILATES REFORMER, YOGA, MASAJ (terapeutic, relaxare, anticelulitic, limfatic, reflexogen, facial) precum si alte clase complementare pentru varietate si eficienta.

Participarea la clase/antrenamente se face doar cu programare.

Programarile se efectueaza la numarul de telefon 0735.051.536 sau on-line pe website-ul: https://www.doinaiosif.ro . Pentru buna desfasurare a claselor, rezervarea si anularea unui loc se face cu cel putin 8 ore inaintea inceperii clasei, altfel sedinta se considera efectuata si se bifeaza ca atare in abonament.

STUDIO PILATES DOINA IOSIF poate restrictiona accesul membrilor la serviciile contractate daca plata tarifului pentru abonamentul dorit nu este procesata cu succes.
Valabilitatea abonamentului
Abonamentul/cardul este valabil 30 de zile calendaristice (cu exceptia abonamentelor pentru 6 luni si 1 an care sunt valabile pe toata perioada), abonamentele nu sunt transmisibile, cu exceptia situatiilor prevazute expres in prezentul regulament de functionare.
Suspendarea abonamentului
STUDIO PILATES DOINA IOSIF poate oferi membrilor beneficiul suspendarii abonamentului in curs de desfasurare in situatia unor motive medicale intemeiate sau pentru intervenirea unei sarcini.

Dovada situatiilor in care poate interveni suspendarea se va face cu documente medicale eliberate de medicul specialist din care sa rezulte interdictia expresa a Beneficiarului privind practicarea de exercitii fizice (motive medicale), iar procedura trebuie efectuata in scris, dupa cum urmeaza:
In termen de 10 zile calendaristice de la momentul de la care intervine cauza de suspendare, Beneficiarul va solicita suspendarea abonamentului mentionand motivele:
➢ pentru motive medicale intemeiate, pentru perioada refacerii, dar nu mai mult de 6 luni de la momentul de la care a intervenit cauza de suspendare conform datei din adeverinta de la medical specialist; pentru cazuri intemeiate, conducerea va putea aproba o cerere de prelungire;
➢ pentru sarcina, pana la data nasterii la care se adauga un interval de 3 luni, dar nu mai mult de 12 luni de la momentul de la care a intervenit cauza de suspendare conform datelor din adeverinta/alt document doveditor de la medical specialist;
➢ pentru concediu de odihna;
➢ pentru deplasari in interes de serviciu.

STUDIO PILATES DOINA IOSIF ofera membrilor sai dreptul ca acestia sa suspende abonamentul in curs de desfasurare fara nicio justificare, la simpla solicitare a Beneficiarului, pentru o perioada de 1 luna. Daca Beneficiarul solicita suspendarea abonamentului in curs de desfasurare fara nicio justificare, pentru o perioada mai mare de 1 luna, abonamentul poate fi suspendat doar cu plata unei taxe de 50 lei/luna. Suspendarea se va realiza in baza unei cereri scrise adresata studioului si cu plata anticipata a perioadei aferente in care membrul lipseste de la sedintele de pilates/masaj. Neplata taxei de suspendare echivaleaza cu incetarea abonamentului in curs de desfasurare, fara restituirea prestatiilor deja efectuate.

Transferul abonamentului
Abonamentul este nominal si nu poate fi transferat de catre titular, cu exceptia cazurilor in care in cursul derularii abonamentului intervin motive medicale intemeiate care presupun incapacitatea definitiva a acestuia de a mai participa la antrenamente, o sarcina sau decesul Beneficiarului. In aceste situatii, transferul abonamentului poate viza un membru de familie sau un prieten (cu exceptia decesului), caz in care acesta devine titularul abonamentului, in aceleasi conditii agreate de Beneficiar.

➢ Membrii STUDIO PILATES DOINA IOSIF au obligatia de a nu se prezenta la sala de antrenament daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante psihoactive, cat si in situatia in care exista suspiciunea unor boli contagioase/viroze respiratorii care pot pune in pericol sanatate celorlati participant la antrenamente.
In situatia in care un membru al echipei STUDIO PILATES DOINA IOSIF observa faptul ca un client al centrului care participa la antrenamente prezinta semnele unei boli contagioase, din motive de siguranta, acesta va solicita persoanei in cauza sa paraseasca incinta obiectivului.

Anularea abonamentului
Se face in urmatoarele cazuri:

➢ nerespectarea prezentului regulament
➢ nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat
➢ folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a societatii;
➢ utilizarea defectuoasa a echipamentelor sportive existente, respectiv deteriorarea acestora prin folosirea necorespunzatoare;
➢ savarsirea de infractiuni
➢ nerespectarea, in mod repetat a observatiilor instructorului
➢ consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
➢ declararea datelor eronate in Fisa de inscriere
➢ instrainarea cardului de membru propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia, fara acordul prealabil scris al prestatorului

2. Regulament Receptie

In momentul inscrierii intr-unul din programele STUDIO PILATES DOINA IOSIF veti primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si poate fi transmis/transferat altor persoane doar in situatiile expres prevazute in contract si in prezentul Regulament. Accesul la STUDIO PILATES DOINA IOSIF se face doar pe baza cardului de membru.
➢ Aveti obligatia de a prezenta cardul la Receptie atunci cand frecventati STUDIO PILATES DOINA IOSIF. In cazul in care ati ajuns la STUDIO PILATES DOINA IOSIF fara a avea cardul de membru, veti prezenta o informatie personala (nume, numar de telefon) in baza careia se va verifica validitatea abonamentului, personalul din Receptie asigurand confidentialitatea datelor pe care le puneti la dispozitie pentru verificari.
➢ Beneficiarul declara pe propria raspundere ca este apt pentru exercitiile fizice conform recomandarilor medicului de familie, ca nu sufera de nicio o boala fizica sau psihica, afectiune medicala sau orice alta problema care ar putea pune in pericol siguranta si sanatatea acestuia in timpul desfasurarii programului. Administratia STUDIO PILATES DOINA IOSIF nu poarta raspunderea pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii dumnevoastra si nu-si asuma raspunderea daca motivul inrautatirii sanatatii dumneavoastra este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament.

Plata se incaseaza sub forma de numerar, prin card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord.
Membrii STUDIO PILATES DOINA IOSIF au obligatia de a se asigura ca la data platii in contul lor se gasesc suficiente fonduri pentru achitarea abonamentului in sistemul de plata recurenta.
Membrii STUDIO PILATES DOINA IOSIF au obligatia de a aduce la cunostinta prestatorului orice modificare intervenita cu privire la contul sau cartea lor de credit in termen de 72 de ore (inchidere cont, transferare, modificare, data expirare etc).
STUDIO PILATES DOINA IOSF va informa membrii sai cu privire la situatia platilor nereusite prin apel telefonic, e-mail sau orice alta modalitate de comunicare directa cu acestia.

Conducerea STUDIO PILATES DOINA IOSIF va fi instiintata de eventualele observatii prin urmatoarele modalitati:
– cu ajutorul formularelor de “Sugestii si Reclamatii” aflate la receptia societatii
– prin e-mail la adresa: office.doina.iosif@gmail.com, in termen de cel mult 15 zile de la data producerii evenimentului.

3. Reguli generale de igiena

➢Dezinfectarea mainilor este obligatorie la intrarea in sala de lucru, precum si la nevoie, clientii avand la dispozitie dozatoare cu dezinfectant, insa este indicata spalarea pe maini cu apa si sapun în grupul sanitar al studioului.
➢Igiena respiratorie este obligatorie (tuse si stranut in pliul cotului sau in batista de unica folosinta, care va fi aruncata imediat la cosul de gunoi)
➢Este recomandată evitarea atingerii feței cu mâinile neigienizate.
➢Folosirea de coşuri de gunoi închise cu capac, pentru colectarea selectivă a deşeurilor, care să fie disponibile în fiecare zonă a bazei

4. Reguli zona de antrenament

➢ Membrii cu varsta cuprinsa intre 14–18 ani pot contracta orice tip de abonament si pot participa la programele de antrenament numai cu acordul scris al parintelui/tutorelui obtinut cu ajutorul formularului pus la dispozitie de personalul de la receptia centrului.
➢ Membrii cu varsta de pana la 14 ani vor fi asistati de cel putin 1 (un) parinte/tutore in sala de antrenament, iar acesta din urma isi asuma in integralitate raspunderea pentru sanatatea si securitatea minorului pe perioada desfasurarii activitatilor specifice si pana cand va parasi incinta centrului.
➢ Membrii au obligația utilizării diligente și conform instrucțiunilor de pe aparate, fără a strica, distruge sau deteriora echipamentele ori amenajările din locațiile Clubului, sub sancțiunea obligării la repararea prejudiciului provocat Clubului. Dacă Membrii au orice dubiu cu privire la utilizarea corectă a aparatelor, atunci au obligația să solicite ajutorul instructorilor prezenți în sală sau personalului de la recepție.
➢ Membrii au obligația să citească cu atenție și respecte instrucțiunile de utilizare ale fiecărui echipament sau aparat. Membrii nu trebuie să utilizeze echipamentele sau aparatele dacă nu știu cum să le folosească corect sau nu au înțeles instrucțiunile sau are orice dubiu în această privință. Membrii sunt întotdeauna obligat să solicite ajutorul unui instructor sau personalului de la recepție.
➢ Membrii trebuie să se asigure că echipamentele sunt în stare bună înainte de utilizare. Dacă observă sau suspectează defecțiuni trebuie să se oprească imediat din utilizarea aparatului si să informeze personalul sălii.
➢ După utilizare, Membrii trebuie să curețe echipamentele cu prosop de hartie și soluție dezinfectantă furnizate de catre studio.
➢ Aparatele sportive vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare utilizator
➢ Pentru clase sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva adecvate.
➢ Va rugam sa frecventați clasele conform orarului stabilit, fara întârzieri, cu respectarea condițiilor stabilite de către administrație.
➢ Membrii au obligația de a păstra curățenia spațiilor din incinta Clubului pe care le folosește.
➢ Se admite intrarea in centru cu o întârziere de cel mult 5 minute. La clasele de Pilates Mat prosopul este obligatoriu (dimensiunea minina 50/100 cm).
➢ Membrul STUDIO PILATES DOINA IOSIF este obligat sa utilizeze aparatele si echipamentele in mod adecvat si numai sub indrumarea instructorului. Membrul isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate a aparatelor.
➢ In cazul deteriorarii aparatelor si echipamentelor din vina membrului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru daunele produse.
➢ Nu raspundem pentru lucrurile de valoare pierdute sau uitate in zona de antrenamente, zona de la receptie sau vestiar.

Sunt interzise:
➢ Folosirea telefonului mobil in zona de antrenamente;
➢ Deschiderea usilor si/sau geamurilor in timpul antrenamentelor fara acordul celorlalti participanti si al instructorului;
➢ Mestecatul gumei in timpul antrenamentelor;
➢ Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate ale centrului
➢ Utilizarea salilor aflate in incinta STUDIO PILATES DOINA IOSIF in scopuri comerciale.

5. Reguli Vestiare si Dusuri

In timpul antrenamentului, membrul STUDIO PILATES DOINA IOSIF trebuie sa-si incuie personal garderoba si sa-si pastreze cheia.
STUDIO PILATES DOINA IOSIF nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile lasate la vestiar, precum si pentru obiectele care n-au fost depozitate in dulapioarele cu cheie.
Membrii STUDIO PILATES DOINA IOSIF pot utiliza gratuit serviciile noastre de pastrare a obiectelor valoroase, doar pe durata antrenamentelor.

Conducerea STUDIO PILATES DOINA IOSIF isi rezerva dreptul:
➢ de a modifica tarifele existente;
➢ de a-si selecta clientii si de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat cu sau fara restituirea contravalorii acestuia

Protectia datelor cu caracter personal

STUDIO PILATES DOINA IOSIF se obliga sa respecte prevederile Legii nr.190/2018 privind masurile punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 si ale Regulametului (UE) 2016/679 – Regulamentul general privind protectia datelor.
In conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, societatea se angajeaza sa respecte drepturile persoanei vizate in conformitate cu Politica interna de confidentialitate si a Procedurii interne privind exercitarea drepturilor persoanelor vizate.
Informatiile prelucrate si colectate de catre societate in scopul furnizarii serviciilor sunt urmatoarele:
• Numele si prenumele
• Adresa de domiciliu/resedinta
• Numarul de telefon
• Semnatura
• Datele medicale pe care le oferiti (pentru cauze de suspendare, transfer incetare contract);

Informatiile prelucrate si colectate de catre STUDIO PILATES DOINA IOSIF in interes legitim sunt urmatoarele:
➢ Fotografiile efectuate si utilizate in scop de promovare
➢ Date bancare
Informatiile prelucrate si colectate de catre STUDIO PILATES DOINA IOSIF pe baza de consimtamant expres sunt urmatoarele:
➢ Adresa de e-mail
➢ Numar de telefon

Membrii sudioului au obligația de a citi si respecta Regulamentul.

Studio Doina Iosif își rezervă dreptul de a actualiza acest Regulament în orice moment.

Data ultimei actualizari: 25 Octombrie 2023.