Full Detox by Doina Iosif

Asa cum spuneam intr-o postare, oboseala, depresia, obezitatea, lipsa de energie, pofta de dulciuri si prajeli, anxietatea, balonarea, parul fara stralucire sau tenul tern sunt doar cateva semne prin care organismul ne anunta ca este intoxicat. De ce este important un program complet de detoxifiere pentru organism si cum se urmeaza el corect? Sa analizam treptat fiecare aspect.

Ce este detoxifierea?

O perioada de detoxifiere este o resetare a intregului organism pentru o mai buna functionare iar ca bonus o scadere in greutate.

Full Detox by Doina Iosif
sa reinvatam sa iubim mancarea

De unde vin toxinele?

In zilele noastre toxinele sunt prezente atat in alimentatia noastra, cat si in mediu. Cu toate acestea capacitatea corpului nostru de a elimina toxinele nu a crescut la fel de mult. Dat fiind aceasta situatie, solutia care ne ramane este purificarea periodica. Un program de detoxifiere este foarte indicat la schimbarea anotimpurilor, cu precadere la trecerea de la cald la rece si invers.

Dieta de detoxifiere, ca practică generala, era folosita acum peste 5.500 de ani in timpul unui ritual anual pentru pregatirea corpului şi spiritului numit pancha karma, parte a medicinei indiene Ayurvedic.

Cui ii este recomandat?

Oricui se recunoaste in urmatoarele afirmatii:

Intr-un cuvant – omului modern, cu o viata moderna!

Este un program special creat pentru cei care vor mai mult decat sa cumpere detoxifiere rapida si „la pachet”. Este un program care incepe si se termina cu o analiza corporala atenta si care beneficiaza de suportul si sustinerea unui nutritionist pe tot parcursul lui. Este singurul program de acest gen si ma bucur sa pot sa vi-l ofer. Este un program in care nu mananci mai putin, ci mai bine!

imagine despre mindful eating
carbohidtrati buni recomandati

Ce cuprinde programul Detox by Doina Iosif?

Orice procedura mai ampla de detoxifiere nu trebuie inceputa fara a pregati organismul in prealabil sa poata face fata acestei detoxifieri. De accea este nevoie de pregatire prealabila si mai ales de suport, pe durata intregului proces de detoxifiere.

Este normal ca in primele zile de la inceperea programului de detoxifiere sa resimtiti un usor disconfort manifestat prin dureri de cap, balonare, crampe, mancarimi ale pielii care va disparea in cateva zile, de indata ce organismul se obisnuieste cu acest program.

Ce efecte are un program complet de detoxifiere?

…si multe altele pe care le vom descoperi impreuna. Pentru ca fiecare organism este unic si grija mea pentru fiecare in parte este unica.

Ce spun cei care au tinut deja Full Detox by Doina Iosif?

Voi continua sa va scriu povestile celor care au ales sa faca o schimbare pentru minte, corp si suflet. Programul este disponibil si poate fi tinut de catre oricine, doar in urma unei discutii si analize personale. Pentru aceasta, ma puteti contacta oricand pe mail sau la telefon.

Si nu uitati – puteti avea propria Fabrica de Fericire  🙂