PROGRAM REMODELARE CORPORALA CU ANTRENOR PERSONAL

Program remodelare corporala cu Antrenor Personal

Remodelarea corporala  inseamna efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si un stil de viata sanatos! Un corp frumos si sanatos nu se poate obtine fara efort. Fara sustinerea si fara sfaturile unui specialist. Si mai ales, fara vointa!

Un program de remodelare corporala incepe cu o vizita la nutritionist, ca sa eliminam obstacolele pe care singure ni le punem printr-o alimentatie gresita ce impiedica topirea depozitelor de grasime, urmata de un plan de efort fizic si suport din parteaantrenorului personal – combinatia perfecta pentru a pierde kilogramele in plus mult mai usor si mai sanatos. Fara diete frustrante si neterminate. Fara singuratatea din sala de forta si inutilitatea folosirii aparatelor incorect.

Miscare, alimentatie, motivatie, determinare, toate la pachet. Asa am conceput un program de antrenament complet, personalizat pentru fiecare persoana in parte. Pe langa o conditie fizica de exceptie si kilogramele minus pe care le obtinem prin dieta avem grija si de echilibrarea hormonala prin efort fizic. Aspect foarte important!

Ce include programul de remodelare cu antrenor personal?

Include:

Programul este flexibil in functie de cerintele clientilor si disponibilitatea antrenorului.

program remodelare cu antrenor personal

Ce cuprinde Programul de personal training?

  1. Personalizarea sedintelor de antrenament in functie de nevoile specifice pentru a ajunge la rezultatele optime in cel mai scurt timp.
  2. Antrenorul personal va gasi mijloacele necesare pentru a pastra motivatia continua a clientului in reusit obiectivului stabilit.
  3. Programul de exercitii va fii realizat special pentru nevoile si specificitatea individuala a clientului.
  4. Antrenorul ofera supraveghere continua pe tot parcursul programului de antrenament, cu eficienta maxima in executia corecta si in conditii de siguranta a exercitiilor in timpul sedintelor de antrenament.
  5. Suport si sustinere in atingerea obiectivelor stabilite si depasirea momentelor de stagnare a metabolismului.
  6. Refacerea dupa eventuale accidentari si realizarea antrenamentelor in conditii de sanatate specifice.
  7. Evitarea accidentarilor si executia exercitiilor in conditii de siguranta in functie de locul si timpul acordat antrenamentului.
  8. Antrenorul personal te invata sa ai grija de tine, sa te antrenezi si singur sis a nu devii dependent de el, sa iti recastigi respectul de sine.
  9. Antrenorul va devenii confident si prieten, iar obiectivul lui este de a te consilia in toate problemele aparute pe parcursul programului.
  10. Cu cea mai buna comunicare, antrenamentele vor deveni distractive si amuzante pastrand o eficienta maxima in atingerea obiectivelor stabilite .

Cat costa Programul?

Program remodelare corporala cu Antrenor Personal

Ce beneficii obțin?

Beneficiile sunt numai trei: sănătate, sănătate și sănătate.  Pe lângă acestea putem adăuga că vei deveni mai disciplinată din punct de vedere al efortului fizic și al obiceiurilor alimentare, vei căpăta încredere în tine însăți, vei învăța să te cunoști, să te accepți și să te iubești așa cum ești.

Cine se poate înscrie în program? Cui se adresează programul?

Oricine își dorește o schimbare, un alt drum, un alt început. Oricine s-a saturat de diete restrictive. Oricine are nevoie de Better body, Better life!

Pentru inscrieri, folositi formularul de mai jos:

Cind Doina ne-a explicat ce inseamna 108 Dynamic,m-am gindit ca e mai mult un antrenament psihic si mai putin unul fizic.Sa faci de 108 ori acelasi lucru pare o treaba pentru cei cu nervii tari si cred ca unii nici n-au vrut sa incerce noul antrenament. Ceea ce e chiar o pierdere pentru ei pentru ca am descoperit cu stupoare cum e sa faci febra musculara repetind acelasi lucru de 108 ori timp de 60 de minute.Cred despre mine ca am o buna conditie fizica: totusi chiar daca m-am ridicat fara ajutor din pat a doua zi,am strins putin din dinti ! Iar dupa o luna de practica,mergind la un curs alaturi de alte antrenoare, m-am fudulit putin cu umerii mei frumos lucrati la Dynamic! N-am gresit presupunind ca e un antrenament ce caleste spiritul ! Dar in egala masura modeleaza si corpul,corecteaza postura si face,nu stiu cum ,sa ai muschii mai suplii !
Pentru mine 108 Dinamic este cel mai complex exercitiu. Imi lucreaza corpul in intregime si parca imi reasaza fiecare particica in locul potrivit. Dupa un astfel de antrenament ma simt usoara, energica, increzatoare in propriile-mi forte si, in general, o stare  de bine fizica si psihica.Abia astept urmatorul antrenament. :)) Iti multumesc, Doina!
108 Dinamic? Nu stiam cum e dar am zis sa incerc si eu. Zis si facut. Mai fusesem de cateva ori pe la clasele de yoga si am considerat ca am habar ce trebuie sa fac, asa ca m-am dus la ora pregatita de ceva ce parea floare la ureche:)). Prima ora: ma dureau incheieturile, imi tremurau bratele, preocupata sa urmez cu atentie succesiunea de miscari sa nu care cumva sa gresesc si cu ochii in 4 sa vad ce fac celelalte fete sau cati centimetrii s-au deplasat limbile ceasului, uitam sa mai respir, ma incurcam, cand toata lumea era jos eu eram sus si invers, curgeau apele pe mine mai ceva ca la o ora de aerobic( asta e valabil si azi dupa mai multe ore)…ce sa mai, dureros, solicitant si dificil. Dupa nici 20 de minute am luat prima pauza, care a durat cam tot atat:)). Cu chiu, cu vai am incheiat prima ora. Ce a urmat? O mare febra musculara care a tinut pana saptamna urmatoare in conditiile in care miscare nu imi era deloc straina. Pana sa incep parea a fi ceva simplu, monoton chiar. In mintea mea era doar” ce prostie, sa tot repeti acelasi lucru, mare chestie”. Ei bine da, chiar mare chestie 108 dinamicul asta. Sa reusesti ai nevoie de  ceva rabdare, vointa si perseverenta. Insa cand ajungi pentru prima data sa duci ora pana la capat fara sa faci pauza nici macar sa iti stergi siroaiele de sudoare ce iti inunda ochi, ai asa o satisfactie. Dupa o astfel de ora m-am simtit ca noua, relaxata si cu satisfactia de a ma fi depasit pe mine cea de acum cateva saptamani( nu de alta dar sunt singurul om cu care intru in competitie). Unde mai pui ca am si lucrat intreaga musculatura. Ajungi sa te desprinzi de tot ce e in jur, nu mai tragi deloc cu ochiul la ceasul din perete si nici la colegele de salteluta, sunt acolo nu ca sa le vezi ci ca sa imparti cu ele energia minunata care se creaza in timpul acestei ore.