Program remodelare corporală

Specialistii spun ca pentru a avea silueta dorita nu este nevoie sa te infometezi sau sa apelezi la „curele-minune” gasite pe internet sau recomandate de prietene. Solutia este slabirea controlata – o modalitate sanatoasa si inteligenta de remodelare corporala.

Remodelarea corporala  inseamna efortul de transformare a siluetei prin sport, dieta si un stil de viata sanatos! Un corp frumos si sanatos nu se poate obtine fara efort. Fara sustinerea si fara sfaturile unui specialist. Si mai ales, fara vointa!

Un program de remodelare corporala incepe cu o vizita la nutritionist, ca sa eliminam obstacolele pe care singure ni le punem printr-o alimentatie gresita ce impiedica topirea depozitelor de grasime, urmata de un plan bine gandit de efort fizic si suport din partea grupului – combinatia perfecta pentru a pierde kilogramele in plus mult mai usor si mai sanatos.

portret Doina Iosif
program de remodelare corporala

Fara diete frustrante si neterminate. Fara singuratatea din sala de forta si inutilitatea folosirii aparatelor incorect. Fara promisiuni rapide si false dar cu obiective sigure.

Miscare, alimentatie, motivatie, determinare, toate la pachet. Asa am conceput un program de antrenament complet, personalizat pentru fiecare persoana in parte.

Pe langa o conditie fizica de exceptie si kilogramele minus pe care le obtinem prin dieta avem grija si de echilibrarea hormonala prin efort fizic. Aspect foarte important!

Ce înseamnă programul de remodelare?

Programul de remodelare a fost creat pentru a veni în sprijinul persoanelor care au nevoie de schimbare, de acceptare a propriului corp, de armonizare, de o mai bună percepție asupra sinelui propriu, pentru a obține astfel o stare generală mai bună, atât din punct de vedere al sănătății, cât și al aspectului fizic.

Programul de remodelare se bazează pe disciplină, reguli implementate pas cu pas, monitorizare, motivare, plan alimentar personalizat, plan de antrenament personalizat, altfel spus, o slăbire controlată pe o perioadă de trei luni.

Programul de remodelare nu este o formulă magică și nu te va transforma peste noapte în fotomodel dacă nu ești pregătit să vii cu aportul personal pentru atingerea obiectivului.

slabeste sanatos program remodelare coporala doina iosif
Program remodelare corporală

Ce cuprinde Programul?

De cât timp am nevoie?

Reușitele mari se obțin cu pași mici.  Având în vedere că vom face foarte multe schimbări, timpul minim alocat pentru un astfel de program este de trei luni.  În aceste trei luni, pentru fiecare săptămână va trebui să aloci patru ore de antrenament și un timp pentru o discuție de evaluare săptămânală.

Schimbările nu apar imediat, de aceea este nevoie de disciplină, insistență, perseverență, motivație, determinare, să depășim toate barierele create de propriul corp sau de propria minte pentru a ajunge la rezultatul dorit.  Este nevoie de muncă, sacrificiu și acceptare.

Aud foarte des “Sunt în stare de orice pentru a-mi atinge scopul.” Ce înseamnă pentru tine “orice”? N-o să limitezi acest orice la câteva ședințe de antrenament după care să constați că este prea greu? Ești dispusă pentru orice sacrificiu? Nu uita: este o luptă cu tine însăți! Eu sunt doar un sprijin, dar voi fi întotdeauna lângă tine.

3 luni program de remodelare corporala doina iosif
sanatatea inseamna fericire

Ce beneficii obțin?

Beneficiile sunt numai trei: sănătate, sănătate și sănătate.  Pe lângă acestea putem adăuga că vei deveni mai disciplinată din punct de vedere al efortului fizic și al obiceiurilor alimentare, vei căpăta încredere în tine însăți, vei învăța să te cunoști, să te accepți și să te iubești așa cum ești.

Cine se poate înscrie în program? Cui se adresează programul?

Oricine își dorește o schimbare, un alt drum, un alt început. Oricine s-a saturat de diete restrictive. Oricine are nevoie de Better body, Better life!

Pentru detalii, preturi & inscrieri, astept un mail, telefon sau o solicitare aici:

Testimoniale