Masaj

MASAJUL TERAPEUTIC

Masajul terapeutic are rol în tratarea a diverse afecțiuni și în recuperarea după diverse intervenții chirurgicale, în tratamentul funcțional al leziunilor și tulburărilor evolutive, ca tratament recuperator aplicat în cazul unor evoluții lente de vindecare și în cazul unor modificări morfofuncționale și al existenței unor sechele patologice.

MASAJUL DE RELAXARE

Masajul de relaxare induce o stare de bine, la nivel fizic si emotional, suprima stresul si oboseala, reduce tensiunile musculare, stimuleaza circulatia sangvina, accelereaza ritmul de eliminare a toxinelor din organism si imbunatateste elasticitatea pielii.

imagine masaj
sesiune de masaj

MASAJUL ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic nu trateaza definitiv si complet celulita, insa poate contribui cu siguranta la uniformizarea suprafetei pielii prin ascunderea depunerilor de tesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflaturilor inestetice.

DRENAJ LIMFATIC

Masajul de drenaj limfatic este un masaj ce presupune eliminarea toxinelor neasimilate inca de catre organism, toxine care de obicei se acumuleaza la nivel subcutanat, dand pielii un aspect inestetic.

MASAJ REFLEXOGEN

Masaj reflexogen este un sistem foarte vechi de masare a mâinilor şi a picioarelor, practicat încă din antichitate de către vindecatorii din China şi Egipt. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea ca organismul nostru este împărţit în 10 zone, iar acestora le corespunde un centru nervos în talpa piciorului. Astfel, talpa devine o adevărată „hartă” a organelor noastre.

PRETURI MASAJ

Te asteptam la Studio sa incerci beneficiile masajului!

Te poti programa la: