Pilates Mat

Pilates este o metodă de antrenament creată acum 100 de ani de Joseph Pilates. Esenţa exerciţiilor este creşterea graduală a gradului de dificultate a acestora. Se respectă astfel rezistenţa la efort a fiecărei persoane, fără a impune un ritm titanic. Vei câştiga un tonus muscular bun, îți vei remodela forma feselor şi vei descoperi că poți avea un abdomen plat ori corecta anumite probleme ale coloanei vertebrale.

Uşor de practicat şi de femeile de peste 40 de ani 

Pilates este o metodă sigură, care, în principiu, poate fi adaptată oricărui client. Bineînţeles, în cazurile ce ridică probleme de sănătate se lucrează în cadrul orelor private, în strânsă colaborare cu medicul curant. Siguranţa clientului este pe primul plan întotdeauna.

Exercitiile Pilates pot fi ajustate pentru tine. Te asteptam pe saltele!

clasa pilates mat
clasa pilates mat

Pilates MAT nivel începător

Pilates-ul este o formă unică de antrenament care se concentrează pe îmbunătățirea forței, flexibilității, posturii și coordonării. Este o modalitate excelentă de a începe să-ți îmbunătățești sănătatea și bunăstarea fizică și mentală, indiferent de vârstă sau nivel de fitness.

Dacă ești începător, este important să știi că Pilates-ul este o formă de exercițiu care se poate adapta la nivelul tău de condiție fizică. Instructorii noștri de Pilates sunt pregătiți să lucreze cu toate nivelurile de dificultate și să adapteze exercițiile astfel încât să fie accesibile tuturor.

În Pilates, vei învăța să te conectezi cu corpul tău și să lucrezi cu el. Aceasta este o abordare diferită de multe alte forme de exercițiu și este extrem de utilă pentru începători care se confruntă cu probleme de postură sau de durere.

Pe măsură ce condiția ta fizică se îmbunătățește, vei observa că începi să ai o mai bună înțelegere a corpului tău și vei dobândi o mai mare flexibilitate, forță și coordonare.

De asemenea, Pilates-ul poate ajuta la reducerea stresului și a tensiunii musculare, ceea ce poate duce la o mai bună calitate a somnului și o stare generală de bine.

Deci, dacă ești începător, nu-ți fie teamă să încerci Pilates-ul!

Începe cu clasele de nivel de începător și exploreză acest antrenament minunat și reconfortant. Cu o practică regulată, vei descoperi că Pilates-ul nu numai că îți îmbunătățește sănătatea fizică, ci te ajută și să te conectezi cu propria ta persoană și să-ți îmbunătățești calitatea vieții în general.

clasa pilates mat
clasa pilates mat

Pilates MAT nivel INTERMEDIAR

În acest nivel, îți vei construi abilitățile pe care le-ai dobândit în nivelul de începător și vei fi capabil să abordezi exerciții mai avansate.

Dacă ești deja familiarizat cu Pilates-ul, atunci știi că acest antrenament se concentrează pe îmbunătățirea forței musculare, flexibilității și posturii.

Dar nivelul intermediar îți oferă o provocare suplimentară, care te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile și să-ți continui progresul.

La acest nivel, vei explora noi poziții și exerciții, iar instructorul tău te va ajuta să dezvolți o mai bună coordonare și control. De asemenea, pentru a-ți îmbunătăți antrenamentul vei începe să lucrezi cu diverse echipamente precum mingi, benzi elastice, role și echipamente de rezistență.

Deși antrenamentele de nivel intermediar pot fi mai intense, acestea te vor ajuta să-ți dezvolți forța musculară și să-ți îmbunătățeși controlul corpului

Aceste abilități se vor resimți și în viața de zi cu zi, ajutându-te să-ți menții o postură bună și să ai o mai mare flexibilitate și mobilitate în activitățile tale zilnice.

Pilates-ul de nivel intermediar poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți crește încrederea în tine și de a te împinge dincolo de limitele confortului tău. Acest lucru poate fi extrem de motivant și te poate ajuta să te simți mai încrezător în capacitatea ta de a face față altor provocări în viață.

Deci, dacă ești gata să-ți îmbunătățești antrenamentul Pilates și să-ți dezvolți abilitățile, nivelul intermediar este perfect pentru tine!

Ia-le treptat, ascultă-ți corpul și bucură-te de beneficiile pe care le aduce Pilates-ul în viața ta.

clasa pilates reformer
clasa pilates mat

Pilates nivel AVANSAT

Felicitări! Dacă ai ajuns la nivelul avansat în Pilates, atunci ai atins provocarea de a-ți îmbunătățiți abilitățile fizice și mentale și de a-ți atinge potențialul maxim.

Antrenamentele Pilates de nivel avansat implică exerciții și poziții extrem de avansate care-ți vor pune la încercare corpul și-ți vor îmbunătăți forța, flexibilitatea, echilibrul și controlul.

În antrenamentele de nivel avansat, vei lucra cu diferite obiecte precum mingi de medicină, benzi elastice și greutăți. Toate acestea au rolul de a-ți îmbunătăți antrenamentul și de a te ajuta să-ți dezvoltați abilitățile.

Dar antrenamentele de nivel avansat nu sunt doar despre dezvoltarea fizică.

Acestea te vor ajuta să-ți dezvolți și abilitățile mentale, precum concentrarea, determinarea și perseverența. Vei învăța să-ți depășești limitele și să te concentrezi asupra fiecărei mișcări și poziții.

Pe măsură ce-ți dezvolți abilitățile, vei începe să simți și mai mult beneficiile Pilatesului. Vei avea o postură mai bună, o flexibilitate și mobilitate mai mare, iar durerea și tensiunea din corpul tău se vor reduce semnificativ.

În plus, antrenamentele de nivel avansat te vor ajuta să-ți dezvolți încrederea în sine și să te simți puternic și capabil să faci față oricărei provocări din viața ta.

Deci, dacă ești gata să-ți pui la încercare abilitățile și să-ți atingi potențialul maxim, antrenamentele Pilates de nivel avansat sunt pentru tine!

Lucrează în continuare cu determinare și bucură-te de beneficiile pe care le aduce Pilates-ul în viața ta.

joseph pilates antrenament pilates doina iosif