Pilates Reformer

Pilates Reformer oferă un antrenament performant pentru corp și minte! În timpul unui antrenament vei construi forță, vei câștiga flexibilitate, îți vei îmbunătăți echilibrul și postura!

Ce este Pilates Reformer?

Este cel mai renumit antrenament Pilates! Un antrenament ce oferă o precizie mai mare în executarea exercițiilor, cu ajutorul aparatului. Pentru un antrenament eficient, recomandăm practicarea cu un instructor calificat!

Beneficii:

Conceput pentru a provoca corpul și mintea. Accepți provocarea?

Antrenamente Reformer

Te poți programa pe site în secțiunea PROGRAMARI ONLINE sau folosind formularul de mai jos.

clasa pilates reformer
Doina Iosif pilates reformer

PILATES REFORMER NIVEL ÎNCEPĂTOR

Pilates Reformer este una dintre cele mai eficiente și sigure metode de antrenament pentru a-ți îmbunătăți postura și a-ți dezvolta forța musculară. Dacă ești la început de drum în această practică, nivelul de începător este perfect pentru a-ți dezvolta bazele.

În timpul antrenamentelor Pilates Reformer, vei folosi un aparat special, numit Reformer, care te ajută să te concentrezi pe mișcările corecte și să-ți susții corpul în timp ce faci exercițiile. Acest lucru duce la îmbunătățirea flexibilității, întărirea musculaturii precum și la corectarea posturii tale.

Antrenamentele de Pilates Reformer nivel începător sunt perfecte pentru a te familiariza cu aparatul și cu tehnicile de bază, precum și pentru a-ți dezvolta puterea și stabilitatea necesare pentru a trece la nivelurile avansate. În timpul antrenamentelor, vei lucra pe toate zonele corpului, inclusiv mușchii de bază, precum și mușchii brațelor și picioarelor.

Pe lângă beneficiile fizice, Pilates Reformer poate aduce și beneficii mentale și emoționale, ajutându-te să te concentrezi asupra respirației și a mișcărilor și să-ți liniștești mintea. Acest tip de antrenament este o modalitate excelentă de a te elibera de stres și anxietate și de a-ți îmbunătăți starea de spirit.

În plus, antrenamentele de Pilates Reformer nivel începător pot fi personalizate, astfel încât să poți începe să-ți construiești forța și abilitățile de la nivelul tău actual.

Instruirea individuală cu un antrenor de Pilates te va ajuta să efectuezi corect mișcările și să-ți dezvoltați baza necesară pentru a avansa la nivelurile următoare.

În concluzie, antrenamentele de Pilates Reformer nivel începător sunt o modalitate excelentă de a începe să-ți îmbunătățești starea fizică și mentală prin antrenamentul Pilates. Acest tip de antrenament este sigur și eficient, și poate fi personalizat în funcție de nivelul tău actual.

Nu mai aștepta și începe astăzi să construiești baza pentru un corp puternic și sănătos prin Pilates Reformer!

clasa pilates reformer
clasa pilates reformer

PILATES REFORMER NIVEL INTERMEDIAR

Dacă ești deja familiarizat cu antrenamentele Pilates Reformer la nivel de începător și ești în căutarea unor noi provocări, atunci nivelul intermediar este perfect pentru a-ți continua progresul și a-ți dezvolta mai mult forța și flexibilitatea musculară.

În timpul antrenamentelor de Pilates Reformer nivel intermediar, vei efectua mișcări mai complexe și vei fi pus în fața unor noi provocări pentru a-ți dezvolta forța, controlul și flexibilitatea.

Antrenamentele de Pilates Reformer nivel intermediar se concentrează pe îmbunătățirea tonusului muscular și a forței, precum și pe dezvoltarea mișcării corecte și aliniată. Antrenamentul va fi mai intens și mai provocator decât la nivelul de începător, dar cu toate acestea, vei continua să-ți dezvoltați puterea și controlul corporal necesar pentru a progresa la nivelurile superioare.

Pe lângă beneficiile fizice, Pilates Reformer poate aduce și beneficii mentale și emoționale. În timpul antrenamentelor, vei fi nevoit sa te concentrezi asupra respirației și a mișcărilor, ceea ce poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și la îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării mentale.

În plus, antrenamentele de Pilates Reformer nivel intermediar pot fi personalizate în funcție de nivelul tău actual și de obiectivele de fitness.

În concluzie, antrenamentele de Pilates Reformer nivel intermediar sunt o continuare naturală a antrenamentelor de nivel începător și o modalitate excelentă de a-ți dezvolta în continuare forța, controlul și flexibilitatea musculară.

Continuă să te dezvolți în cadrul antrenamentelor Pilates Reformer și să te bucuri de beneficiile fizice și mentale pe care acestea le aduc.

clasa pilates reformer
clasa pilates reformer

PILATES REFORMER NIVEL AVANSAT

Dacă ai depășit nivelul intermediar în antrenamentele de Pilates Reformer, atunci este timpul să te îndrepți spre nivelul avansat pentru a continua să-ți dezvolți și să-ți îmbunătățești forța, controlul și flexibilitatea.

La nivelul avansat de Pilates Reformer, vei fi pus în fața unor noi provocări care te vor ajuta să-ți dezvolți și să-ți perfecționezi abilitățile de control corporal, forța și flexibilitatea. Vei fi încurajat să efectuezi mișcări mai complexe și mai intense, care vor pune la încercare abilitățile tale și vor îmbunătăți coordonarea, puterea și agilitatea.

Antrenamentele de Pilates Reformer nivel avansat se concentrează pe îmbunătățirea flexibilității și a tonusului muscular, precum și pe dezvoltarea capacității de control corporal și coordonare. Acest nivel de antrenament este mai provocator și mai intens decât la nivelurile inferioare, iar antrenamentele vor fi personalizate pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele de fitness specifice.

Pe lângă beneficiile fizice, Pilates Reformer nivel avansat poate aduce și beneficii mentale și emoționale. În timpul antrenamentelor, vei fi încurajat să te concentrezi asupra respirației și a mișcărilor, ceea ce poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății și la îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării mentale.

În concluzie, antrenamentele de Pilates Reformer nivel avansat sunt ideale pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de control corporal, forța și flexibilitatea și să-și atingă obiectivele de fitness specifice.

Să fii încrezător în abilitățile tale și să continui în același ritm demn de admirat!

clasa pilates reformer