Yoga

Yoga este mai mult decât o simplă formă de exercițiu fizic – este și despre forța interioară și rezistență.

Beneficii:

Indiferent de nivelul tău de experiență sau de flexibilitate, yoga te așteaptă cu brațele deschise. Este un dar pe care ți-l poți oferi oricând.

imagine clasa yoga
imagine clasa yoga

Practica yoga este un drum către echilibru, armonie și sănătate. Cu rădăcini in filosofia indiană, yoga este o conexiune între corp și minte. 

Prin posturi, respirație conștientă și meditație, îți poți îmbunătăți flexibilitatea, forța și starea de bine. Practicată regulat, yoga poate contribui la o viață mai sănătoasă și mai fericită. 

Atunci când pășești pe covorul de yoga, pășești în lumea ta. E un moment în care îți lași toate problemele și îngrijorările deoparte și te conectezi cu prezentul. 

Yoga inseamna sa iti asculti corpul, sa ii oferi dragostea si atentia pe care le merita. In fiecare asana, in fiecare respiratie, devii mai puternic, mai flexibil, mai constient.

Yoga este o lectie de rabdare si perseverenta. Nu conteaza daca nu poti face o postura in intregime la inceput. Ceea ce conteaza este efortul pe care il depui si faptul ca incerci si continui. 

Si cu fiecare sedinta de yoga, te apropii de a deveni cea mai buna versiune a ta.