Spinningul – antrenamentul care iti tonifiaza tot corpul

Ne place sanatatea pe care o sustinem prin sport, alimentatie sanatoasa si prin eliminarea stresului in cadrul claselor de la studio. Din toamna am lansat studio #3 dotat pentru clasele de spinning. Ati incercat acest antrenament?

Spinning-ul a luat fiinta in anul 1987, ideea apartind unui ciclist sud African pe nume Jonathan Goldeberg. Este un exercitiu cardio foarte puternic, care se realizeaza cu ajutorul unei biciclete statice denumite spinner.

Stiati ca …?

✔ Intr-o singura sedinta se pot arde intre 500 – 1000 de calorii, astfel reusiti sa scapati mai repede de kilogramele nedorite.

 

✔ Ajuta la cresterea ritmului de eliminare a toxinelor din organism. Cu cat nivelul transpiratiei este mai ridicat, cu atat mai multe toxine vor fi eliminate.

✔ Ajuta la sculptarea trupului si cresterea rezistentei muschilor membrelor inferioare, a muschilor fesieri si abdominali a articulatiilor si oaselor organismului.

✔ Contribuie la cresterea rezistentei cardiorespiratorii etc.

Pe langa beneficiile fizice, spinning-ul ajuta la reducerea stresului si a anxietatii, creste increderea de sine si imbunatateste puterea de concentratiei.

Pe ritmul muzicii, intr-o atmosfera prietenoasa va asteptam la Studio Pilates Doina Iosif sa simtiti pe pielea voastra beneficiile spinning-ului.

Si nu uitati ca acest antrenament va permite sa va antrenati in toate conditiile meteorologice si fara casca 🙂

You only get what you work for! 

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *