Un dar pentru tine!

In activitatea mea intalnesc mereu oameni noi, oameni dornici de schimbare si ma bucur sa particip la aceasta schimbare.

Din cele mai vechi timpuri femeia a reprezentat frumosul, fiind muza pentru pictori, sculptori si poeti. Desi canoanele frumusetii se schimba tot mereu, uneori de mai multe ori in decursul aceluiasi secol, sau de la o cultura la alta, femeia trebuie sa fie in primul rand sanatoasa, pentru ca numai asa poate sa fie si frumoasa. Ma bucur sa vad din ce in ce mai des un interes crescut pentru dorinta de a avea un trup suplu care demonstreaza nu numai respectul pentru propria persoana dar si datoria pe care o avem fata de noi insine.

femeia sanatoasa doina iosif

Multumita de sine si feminina , supla si gratioasa sunt asocieri cu FEMEIA SANATOASA. Pentru a putea realiza acest lucru  nu este nevoie de restrictii majore, chinuri fizice si psihice. Va sugerez sa va acordati in primul rand TIMP. Timp pentru a face miscare, timp pentru a va pregati o masa sanatoasa, timp pentru propria persoana. Acest timp reprezinta de fapt „pasaportul” vostru pentru o stare de sanatate buna si o longevitate mult dorita de noi toti. Viata este un dar atat de pretios, incat avem datoria morala de a mentine sanatatea la cote maxime, si cum altfel sa facem aceasta, decat printr-o alimentatie echilibrata si miscare.

Un dar pentru tine, asadar. Unul din cele mai scumpe. Timpul!

doina iosif despre timp

Data viitoare am pentru voi un alt dar, de data asta unul dulce 🙂

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *