Un nou supliment inovator – Cura Biotica!

A început febra pregătirilor pentru evenimentul de lansare a noului supliment din gama Produse Biotice. Cura Biotica, un supliment alimentar cu o formula inovatoare si revolutionara pe piata suplimentelor alimentare.

De fapt nu a inceput acum ci cu mult timp in urma, dar acum conștientizez emoțiile. Visam la un eveniment impresionant, cu ținute elegante și foarte multe persoane. Mă vedeam în mijlocul acelei mulțimi căutând figuri cunoscute și prietenoase și totuși nu reușeam sa identific pe nimeni. Am facut lista de invitati care era lunga, iar persoanele vizate erau din domenii conexe. Imi placea cum se contura gandul meu despre eveniment in eveniment. Era un vis bineînțeles.

Mai este o zi pana la ziua cea mare. MÂINE. Acum situația este diferita. Este realitatea. Locatia? O ceainărie cocheta din vecinătatea studioului, Caffe D’arthe, de pe Popa Nan. Lista de invitați este mult mai scurtă, de faptei, doi monștrii sacrii: Ovidiu Bojor, președintele Academiei Romane si fondatorul fitoterapiei în Romania și Prof dr Corneliu Moldovan, directorul Institutului National de Medicina Complementara și Alternativă.

Încă visez cu ochii deschiși. Sar intr-un picior de fericire și mă bucur ca un copil. Un VIS împlinit. Copilul meu „Bebe 2”, Cura Biotica primește binecuvântarea de la doua somități ale României.

Evenimentul are alte valențe.

Este încununarea succesului meu de pana acum și sunt foarte mândra. Am pornit de jos și am muncit mult sa ajung aici, dar nu am ajuns unde m-am propus. Mai am drum lung, dar acum vedeta este Cura Biotica, pe care trebuie sa o sărbătoresc așa cum se cuvine, alături de voi.

Cura Biotica imbina armonios ingrediente de calitate cu actiune directa in cresterea metabolismului bazal. Un metabolism accelerat inseamna un consum de energie mai mare. Cura Biotica nu este un miracol, dar ar putea functiona ca un miracol daca avem un echilibru alimentar si desfasuram si activitati fizice necesare pentru scaderea in greutate.

Va aștept sa aflat mai multe despre acest miracol, de la mine si invitatii mei speciali. Va aștept cu drag pe toți cei care sunteți interesați de beneficiile suplimentelor alimentare, de stil de viață sănătos.

Detalii despre eveniment aveti si pe Facebook. Pentru detalii va stau la dispozitie pe pagina de Contact, unde gasiti un formular sau la telefon, asa cum v-am obisnuit.

Ne vedem joi?! 🙂

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *